Ako som zdrhol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pridal som nove foto, tak sa pozrite

No utekajte sa pozriet
To je vsetko. Kliknite na link z clanku, kde som ho zverejnil a malo by vas to poslat k novym fotkam.

This is what life is all about | stály odkaz

Komentáre

  1. Mato
    Mato, aj ja som si chcel kupit chlast so skorpionmi a hadmi vo vnutri. Ale ked som videl, co s tymi zvieratami robia, tak som to bojkotoval. Ale nieco pre teba mam, tak sa zastav. Inak dufam, ze toto cita nejaka nezna zena, ktoru som prave rozcitlivel.

    p.s.: Aby si mal predstavu: Videl som to vo Vietname. Chlapik predaval jasterice, ktore sa tiez davaju do chlastu. Jednu vytiahol z klietky, kde ich bolo asi 20. Najprv jej vylupol oci a svihol ich na chodnik. Potom zobral noznice, zapichol ich jasterici do brucha a pozdlzne ju rozstrihol. Na to jej vytrhol z brucha vnutornosti a az potom ju hodil do vedra s vodou, aby sa utopila. Dobru chut.
    publikované: 27.06.2006 18:17:38 | autor: bobby (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. fuud, fuud, fuuuuud...
    tak starec neva. tej jasterice je mi luto. dam si na nu panak pravej nefalsovanej slivovice co doniesol teraz kamos zo slovenska. inak je to tiez dost nechutne.. videl som ako moj ujo odtrhol zo stromu slivku, najprv jej odfaklil bez mihnutia oka stopku, potom ju brutalne otvoril nechtom po celej dlzke az z nej trcala kostka, tu tiez potom vytrhol a hodil na zem a chudaka slivku taku vypitvanu potom smaril do suda kde boli uz ostatne jej kolegyne... na zdravie!

    tesim sa na darcek. doma som od 13.7. - 28.7. tak v tom case ta kontaktnem a pokecame o zazitkoch z poslednych tyzdnov. posli mi tvoje aktualne tel.c. do mailu lebo som si nie isty ci mam na teba kontakt.

    ten darcek ma dufam 18 rokov a vola sa Ling a mas od nej komplet papiere o tom ze nieje lejdyboj

    :)))
    publikované: 28.06.2006 01:11:13 | autor: martin j (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014